Blog

Nu acționați ca și cum ai întâlnit doar un lepros pe care nu-l poți suporta.

Nu acționați ca și cum ai întâlnit doar un lepros pe care nu-l poți suporta.

Cu excepția cazului în care purtați o haină de laborator și vă plătesc o avere sângeroasă pentru îndrumarea dvs., voi păstra aceste informații limitate la cercul meu apropiat de prieteni și nu trebuie să întrebe. Uneori este un bătaie la care să te gândești, nu te deranjează să vorbești despre asta și să îi explici. „Lasă-mă să știu dacă pot face ceva.” Încerc să îmi administrez viața și boala – vrei să vin și eu cu lista ta de lucruri?

Ce zici să-ți folosești tăiței și să-ți dai seama singur? Sora mea Kate are o prietenă care se confrunta cu o serie lungă de tratamente zilnice pentru cancerul de sân. Prietena ei are o familie numeroasă, așa că Kate și cercul ei de prieteni s-au reunit și au cumpărat un frigider folosit și l-au introdus în garajul femeii.

Pe ușa frigiderului se afla o listă cu ceea ce fusese livrat și ce era necesar. Când prietenii și vecinii au condus, aruncau lapte, ouă, mese preparate și capse de uz casnic. În acest fel, familia și-a livrat mesele la ușă, dar nu a trebuit să facă față unui flux constant de oameni care bat la ușă, adăugându-le stresului.

Dacă doriți să ajutați un prieten care are nevoie, întrebați dacă puteți face ceva anume – cum ar fi mersul câinelui, cosit peluza, scoaterea reciclării sau dați-i un masaj cu frisca. RELATED: Medicii mi-au respins durerile de spate – până când am fost în cele din urmă diagnosticat cu cancer terminal „Sună-mă”. De ce nu mă suni?

Atunci pot decide dacă vreau să răspund. Îmi place o discuție la fel de multă ca următoarea gală cronică, dar când sunt jos nu îmi răspund la telefon. Nu mă pot ocupa de povara de a vorbi cu nimeni – de fapt mă doare să țin telefonul la ureche.

Dacă sunați și nu răspund, trimiteți un card. O să apreciez. „Nu mă pricep la asta. Sunt atât de supărat de boala ta, că nu o pot face față. ” Hei, jackass! Nu este vorba despre tine.

Nu vă cer să donați un rinichi. Să te descurci cu suprareacția ta dramatică nu ajută. Am „prieteni” care acționează ca boala mea este cel mai rău lucru care li s-a întâmplat vreodată! „Ești bolnav pentru că muncești prea mult.” Ce naiba știi?

Aș putea fi un răufăcător cu cărămidă de aur pentru tot ce știi. Aleg să-mi umplu viața cât pot de bine cu lucruri care mă fac fericit: prietenii mei, familia mea, care lucrează și fac voluntariat. Nu este ca și cum aș bate roci într-o mină de cupru din Chile.

Tocmai îmi trăiesc viața. Aceștia sunt aceiași sacouri care îmi spun când sunt culcat: „Trebuie să te ridici și mai mult!” „Concentrează-te pe tine”. Împlinirea mea spirituală și emoțională nu se bazează pe cine sunt sau ce am, ci pe ceea ce pot oferi.

Mulți dintre filosofii mei preferați au sugerat că autoîmplinirea se găsește prin intermediul serviciului. Cine sunt eu să mă cert cu mari filozofi?https://harmoniqhealth.com/ro/ Eu sunt un credincios ferm pe care viața îl dă celui care dăruiește și ia de la cel care îl ia. „Nu luați chimio, este toxic – este otravă de șobolan.” Ceea ce este toxic este acest tip de comentarii de la prieteni.

Dacă nu știți ce să le spuneți cuiva care a fost diagnosticată recent cu o boală gravă, recunoașteți-i situația. “Sunt prietenul tau. Știu că ai durere. Nu știu ce să spun, dar sunt aici pentru tine. ” RELATATE: 7 lucruri pe care nu ar trebui să le spui niciodată cu cineva cu PTSD Îndurarea unei boli cronice preia mult de la tine; de asemenea, ia multe de la prietenii tăi.

Nu toți cei care au fost prieteni vor rămâne cu tine sau vor fi prietenul potrivit pentru viața ta nouă. Cele cinci persoane cu care aveți cel mai mare impact au viața voastră, deci alegeți cu înțelepciune. Țin la ferma mea o pereche de iubiți sacoși cu patru picioare și știu bine cum să îi motivez.

Am petrecut mult timp în acest capitol purtând un băț, acum este timpul pentru morcovi – lucruri pozitive pe care le poți spune și face atunci când cineva este bolnav. Știind cum să te comporte îți va oferi puterea și încrederea de a fi compătimitor cu un prieten bolnav. Iată câteva sfaturi rapide despre non-jackassery: Faceți contactul vizual.

Nu acționați ca și cum ai întâlnit doar un lepros pe care nu-l poți suporta. Fii susținător, chiar dacă nu ești de acord cu modul în care prietenul tău abordează situația. Fii un ascultător activ.

Acordă-ți prietenului tău atenția completă. Opriți telefonul înainte de a intra chiar pe ușă. Nu pretinde că nu s-a întâmplat. Nu vorbi prea mult despre tine.

Gândește-te mai departe: Ce crezi că ar putea folosi prietenul tău? Puteți aduce mâncare pentru animale de companie? Cafea?

Niște gustări pentru ca ea să le împărtășească cu ceilalți vizitatori? Timbre pentru scrierea scrisorii? Dacă aduceți ceva, faceți-l frumos. Cred că oamenii au tendința de a scăpa de cadouri pentru persoanele bolnave, poate pentru că ei cred că vor muri curând, așa că nu merită.

Spune adevarul. Când minți, temperatura nasului tău crește și roșeața se numește efectul Pinocchio. Împărtășește-ți cel mai recent bârfele – care pot avea beneficii fizice pozitive!

RELATAT: Ce să spun – și ce să nu spun – când vorbești despre suicid Izolarea unei boli cronice poate fi la fel de dureroasă ca boala. Aristotel a scris: „Un prieten este un al doilea eu”. Fii un al doilea eu față de un prieten care are nevoie.

Karen Duffy este un fost avocat al pacientului cu durere transformată în MTV VJ și autor al Backbone: Living with Chronic Pain fără a se transforma într-unul. Copyright © 2017 de Karen Duffy. Toate drepturile rezervate.

Nicio parte a acestei cărți nu poate fi reprodusă în nici un fel fără acordul scris scris al editorului, cu excepția cazurilor de scurte extrase din recenzii sau articole critice. Toate întrebările trebuie adresate la Arcade Publishing, 307 West 36th Street, etaj 11, New York, NY 10018.

Pentru a primi poveștile noastre de top în căsuța de e-mail, înscrieți-vă la buletinul de viață sănătos Ce muschi funcționează Push-Ups? Iată Cum să le faci în mod corect indiciu: Probabil că nu ar trebui să le faci în genunchi deloc.

De Mallory Creveling, ACE-CPT Actualizat 07 aprilie 2020 Salvează reclama Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimiteți mesaj de tipărire Lucrul la domiciliu a devenit noul normal, datorită oamenilor care practică distanțarea socială pentru a ajuta la stoparea răspândirii coronavirusului. Așadar, nu este de mirare că oamenii au apelat la provocări de fitness pe Instagram pentru a adăuga puțină emoție și conexiune la antrenamentele solo.

Una dintre cele mai populare provocări în acest moment – vezi 10, face 10, dă 10 – este vorba despre push-up. Tendința Instagram arată persoanele care fac 10 push-up-uri și își etichetează prietenii pentru a face la fel.

Pare destul de ușor – până când nu trebuie să le dai jos și să le dai 10 (push-up-urile făcute corect sunt greu!). Mișcarea este în mod clar un plus excelent la orice antrenament, dar ce mușchi funcționează chiar și push-up-urile? Și cum beneficiază mișcarea de fitnessul dvs. general?

Aici, Charlee Atkins, CSCS, formatorul din New York și fondatorul Le Sweat și Le Sweat TV răspunde la întrebări comune, inclusiv cea mai bună modalitate de a modifica sau amplifica mutarea și de ce corpul vă va mulțumi pentru împerecherea împingerii -supune câteva alte exerciții. RELATED: Acum facem toate antrenamentele acasă acum – Iată cum să nu te accidentezi ce mușchi funcționează Push-Ups și care sunt avantajele exercițiului?

În primul rând, pentru a face un push-up, trebuie să vă mutați corpul din partea de sus a unei scânduri cu braț drept, în jos pe podea și din nou înapoi – toate păstrând corpul într-o linie dreaptă. În timp ce faceți acest lucru, vă lucrați pieptul, umerii, spatele, miezul și brațele, spune Atkins.

De asemenea, lucrezi în special pe articulația umărului, adaugă ea, motiv pentru care este nevoie de forța superioară a corpului pentru a vă deplasa în jos și înapoi, iar mijlocul tău trage pentru a menține acea poziție dreaptă a corpului în timp ce mergeți. De asemenea, puteți clasifica aproape orice exercițiu fie ca o mișcare de împingere sau de tragere.

Push-up (evident) se încadrează în modelul push – o funcție pe care o îndeplinim în viața de zi cu zi, spune Atkins. „Împingerea este provocată de toate mișcările de împingere, inclusiv de a te împinge din pat dimineața, de a muta mobilierul sau alte obiecte în jurul casei, de a împinge un cărucior la magazinul alimentar, de a ridica ceva greu de pe pieptul nostru sau de mamele de acolo , ridicând copilul deasupra capului la un unghi de 45 de grade ”, explică ea. Cu cât devii mai puternic la exercițiul push-up, cu atât devin mai ușoare toate aceste activități zilnice.

RELATED: 20 de exerciții de planșă pe care le puteți face acasă Cum să știți dacă faceți un Push-Up în mod corespunzător Pentru a vă asigura că beneficiați de avantajele unui push-up, doriți să verificați formularul. Pentru început, asigurați-vă că coatele îndreaptă înapoi 45 de grade într-o formă A, în loc de T. „Direcția cotului determină ce se întâmplă la articulație, iar dacă coatele sunt în formă de T, vă rătăciți face ravagii pe manșeta rotativă [mușchii și tendoanele care înconjoară articulația umărului] din cauza rotației interne extreme ”, spune Atkins.

De asemenea, dacă trageți coatele către părțile voastre, formând o formă I, faceți un triceps push-up. Acest lucru nu este neapărat greșit, dar nu recrutați mușchii pieptului și spatelui la fel de mult ca unghiul de 45 de grade, explică Atkins. În continuare, concentrează-te pe miezul tău.

Dacă șoldurile îți cad sau îți aduc fundul spre cer, asta înseamnă că mijlocul tău nu este suficient de angajat pentru a menține o scândură puternică. „Trageți coada posterioară [ușor înainte] pentru a pune pelvisul într-o înclinare posterioară pentru a ajuta la protejarea spatelui inferior”, spune Atkins. Pentru a menține această linie dreaptă și mai dreaptă, doriți, de asemenea, să vă asigurați că gâtul dvs. va rămâne în aliniere neutră.

Nu vă lăsați capul să-și bâlbâie sau bărbia să-și tragă spre piept, ceea ce poate crea tensiune în gât și umeri, spune Atkins. Duceți-vă privirea spre fața covorașului sau în fața mâinilor. În ceea ce privește brațele, asigurați-vă că umerii să rămână drepți peste încheieturi pentru a vă menține corpul stabil și a maximiza acele mecanici care împing.

Atkins spune să vă mutați ușor înainte în timp ce coborâți pentru a menține această poziție. Mâinile ar trebui să fie, de asemenea, ușor mai late decât lățimea umerilor între ele – degetele mari ar trebui să-ți atingă axile în partea de jos a mișcării. În cele din urmă, amintiți-vă că, cu cât picioarele sunt mai strânse împreună, cu atât este mai dificilă apăsarea. Cu cât sunt mai departe unul de celălalt, cu atât corpul tău este mai stabil.

Atkins sugerează păstrarea distanței de șold în timp ce te antrenezi. RELATED: Puteți face acest antrenament cu 10 mișcări de brațe la domiciliu Cel mai bun mod de a modifica sau intensifica împingerea în sus. Probabil ați văzut oameni care nu pot ajunge cu toții până la pământ într-un push-up sau au probleme. menținând o scândură, aruncați genunchii la pământ pentru a modifica mișcarea.

Dar Atkins spune să sări peste această variație. În schimb, așezați-vă mâinile pe o canapea, scaun, masă sau bancă și efectuați împingeri la o înclinare. „Când cobori în genunchi, elimini complet jumătate din greutatea corpului și antrenează mecanica necorespunzătoare a corpului”, spune Atkins. „O parte foarte crucială a abilității de a face push-up este menținerea unui nucleu puternic.

Scopul unui push-up este de a avea capacitatea de a îndepărta echivalentul greutății corpului de tine. ” Luând-o pe o înclinare în schimb, mențineți în continuare această linie dreaptă și obișnuiți să vă deplasați întregul corp. Pe măsură ce devii mai puternic, pur și simplu aduceți această înclinare mai jos până când puteți menține o formă de scândură puternică în timp ce faceți o împingere pe sol. „Modul în care antrenați corpul este modul în care va răspunde.

Dacă faceți întotdeauna împingeri din genunchi, în cele din urmă vă veți ridica din genunchi și mecanica se va simți străină, așa că cel mai bine este să începeți să faceți împingeri cu corpul în linie dreaptă – așa cum v-ați dori și ar trebui , fă-o într-un mod adecvat ”, spune Atkins. „Înclinarea scade cantitatea de greutate corporală sau sarcina pusă pe brațe și umeri, dar pe măsură ce cobori progresiv, adaugi progresiv încărcarea în partea superioară a corpului într-un mod gestionabil.” Pentru cei care briză prin împingeri obișnuite pe teren, Atkins sugerează creșterea provocării prin inversarea înclinării și punerea picioarelor pe blocuri de yoga, canapeaua dvs., un scaun sau o bancă. Acest lucru crește provocarea pe partea superioară a corpului.

Puteți, de asemenea, să schimbați ritmul pentru a face mai dificilă apăsarea. Încercați să vă opriți pentru un număr de trei până la cinci în partea de jos sau mai jos până la sol cu ​​un număr de șase. „Scopul este să crești timpul sub tensiune, care este un alt mod de a-ți schimba impulsurile”, spune Atkins. RELATATE: Cele mai bune 31 de exerciții esențiale pentru un abs mai puternic Cele mai bune exerciții de asortare cu push-up-uri Deși este în regulă să faci push-up-uri în fiecare zi (atât timp cât păstrezi o formă corectă, desigur), vrei să te asiguri că ești care lucrează și mușchii opuși.